Dirriwachter Management Consultancy BV
/

 

 

Welkom!

Hartelijk welkom op de website van Dirriwachter Management Consultancy BV oftewel DMC BV


DMC BV bestaat sinds 2005 en werkt graag in en voor uw organisatie en heeft een sterke betrokkenheid bij de mens en de organisatie van uw bedrijf.

Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid en interesse in de gezondheidszorg ben ik sinds 1982 werkzaam in deze sector. DMC BV staat onder andere voor resultaatgericht tijdelijk leiderschap in de gezondheidszorg in samenwerking met meerdere disciplines. De basis voor draagvlak van veranderingen en blijvend succes van de organisatie kan altijd beter. DMC BV leert professionals dat een organisatie in de huidige tijd een bewuste en verantwoordelijke professional vereist. Vanuit individuele verantwoordelijkheid (eigenaarschap) die aansluit op de visie en missie van uw bedrijf kan ik samen met de professionals een bedrijfsfilosofie uitvoeren en succes hebben. Communiceren met professionals maar ook het bevorderen van de onderlinge communicatie, is een belangrijk uitgangspunt bij het behalen van succes in de organisatie.

Door oprechte interesse in de belangen van de disciplines te tonen, te luisteren, vragen te stellen en feedback te geven op wat ik waarneem, breng ik groepen met elkaar in verbinding. Op die manier verdwijnen belemmeringen en ontstaat de samenwerking. Dat maakt de weg vrij om het beoogde doel te bereiken.

 

Binnen de gezondheidszorg hebben samenwerkingsvraagstukken, veranderingstrajecten en strategieontwikkeling mijn warme belangstelling.

Kenmerken van mijn aanpak:

  • Snelle oriëntatie bij de start
  • Een duidelijk resultaat als doel
  • Heldere stappen
  • Open communicatie
  • Samenwerking als deel van de oplossing

Ik wil u graag helpen met uw specifieke vragen om uw organisatie beter in te richten of klaar te stomen voor nieuwe inzichten en werkzaamheden.

DMC BV heeft de afgelopen jaren met succes vele opdrachten afgerond.

Bel gerust voor een oriënterend gesprek, ik hoor graag van u!


Jan-Henk Dirriwachter


 ©2021 DMC BV